Οκτώ χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στην Ελλάδα ο Ρόμπι Γουίλιαμς επέστρεψε και πάτησε ξανά στη σκηνή του Terra Vibe Park στη Μαλακάσα, προκαλώντας σεισμό.

Ήταν αναμφισβήτητα από τις πιο δυνατές βραδιές του Rockwave Festival και ο «πρίγκιπας της ποπ» γιόρτασε τα 25 χρόνια του στη μουσική σκηνή με μία εντυπωσιακή συναυλία, διάρκειας 90 λεπτών.

Ένα ενθουσιώδες κοινό παραληρούσε στα Let Me Entertain You, Angels, Feel και φυσικά το Me and My Monkey, το οποίο ερμήνευσε  ακαπέλα.

https://youtu.be/cpFYau0ZUzA

Ο σταρ συνομίλησε με το κοινό του, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στη μάχη του με την κατάθλιψη, τα ναρκωτικά, τον long covid που τον ταλαιπωρεί, αλλά και τους ανθρώπους που τον «έσωσαν», δηλαδή τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους.

Το κοινό του τον αποθέωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, τόσο για την ερμηνεία του, όσο και για τη σκηνική του παρουσία.

Ο σταρ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από τη χθεσινή βραδιά, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του.
Κάτω από μια σειρά φωτογραφιών που ανάρτησε, έγραψε: «Ελλάδα, ευχαριστώ για χθες το βράδυ. Ήταν όμορφα. Σε αγαπώ, Ρομπ».

 

Πηγή voria.gr